Ungdom

UNGDOM / FRIK xPand

Gud bryr seg ikke om størrelsen på ungdomsarbeidet ditt, hvordan lovsangsteamet lyder, eller om du bor i bygd eller by. Uavhengig av antall ungdom som samles, har Gud en plan for ungdomsarbeidet ditt.

FriBU ønsker gjennom FRIK xPand å være en medspiller når vi sammen bygger Guds rike. Vi håper at du vil være med å bygge arbeid der ungdommer blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere. Vi i FriBU vil være en ressurs for dere og hjelpe ditt lokallag, uavhengig av hvor mange mennesker dere samler.

FRIKXPAND.NO
1håvard (463x555)

Håvard Wikse

Frik-festivalen
974 35 692
1oskar

Oskar Hadland

Frik xPand
958 37 256

Meld din interesse

Din interesse for ungdomsarbeid er meldt

Du har meldt din interesse for ungdomsarbeid til FriBU, og du vil bli kontaktet med mer informasjon om hva FriBU og Frik xPand kan hjelpe deg og dere med. 

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt

FRIK festivalen

Hver sommer arrangerer Frikirken FRIK festivalen for ungdom. FRIK festivalen er en del av Frikirkens sommerfestival Visjon. Vi byr på gode møter, seminarer og spennende aktiviteter i regi av Stavern folkehøyskole og vårt eget aktivitetsteam. Det blir åpen café og god stemning med lavvo, sol og sjø. FRIK festivalen er et samlingspunkt for Frikirkens ungdommer fra hele landet.

LES MER