Støperiet

Konseptet Støperiet

Et støperi tar inn gammelt metall i ulike former, fasonger og kvalitet. Disse smeltes, raffineres, foredles og støpes om til vakre former med ny hensikt og verdi. Prosessen går til kjernen, den tar tid og det er kostbart. Men den forvandler. 

Støperiet er Frikirkens fellesskap for unge voksne. Et sted en lett kan ta med venner, hvor relasjoner skapes, liv deles, lovsang synges. Guds ord blir undervist tydelig og forståelig, og gjort håndfast i hverdagen.

Støperiets mål er å engasjere og involvere generasjonen som er mellom videregående og det etablerte familielivet. Et sted en møtes av Guds nåde og utrustes til å leve som ekte og ærlige etterfølgere av Jesus. Etterfølgere som viser andre veien til Gud.

Meld din interesse

Hva må til?

For at et arbeid skal kunne kalle seg Støperiet er det avklarte krav til det administrative og til uttrykket. Støperiet skal ha gjennkjennbarhet fra by til by, både i det grafiske og i møteprofilen. Støperiet skal ha kvalitet og forutsigbarhet, slik at Unge Voksne kjenner konsepetet og enkelt kan koble seg til, føle seg hjemme, bli kjent med Gud og gjøre han kjent for sine venner.

KRAV TIL STØPERIET

Media hjelper å gjøre Støperiet gjenkjennelig. Logoen brukes i ethvert Støperi, og en vil også få tilgang til en stadig økende database av videoer og bilder, samt egen side på Støperiet.net/dittsted.

GRAFISK PROFIL